faims-pcaskin

Een gezonde en mooie huid is onze missie

PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De behandelingen en producten van PCA Skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en verovert nu ook Nederland. PCA Skin huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Het is daarom ook een vereiste dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet door PCA Skin opgeleide professionals.

PCA Skin is gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen waarbij diverse serums gecombineerd kunnen worden en verschillende huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt. PCA Skin selecteert huidinstituten in het hogere segment en hoog opgeleide professionals. Huidspecialisten die een stap verder gaan op het gebied van huidverbetering waarbij resultaat en het gevoel van luxe samenkomen passen bij PCA Skin. Ervaar het resultaat van PCA Skin bij huidinstituut FAIMS.

PCA Skin is ontwikkeld met diep respect voor de menselijke gezondheid en het milieu en worden getoetst aan de strenge richtlijnen van Amerika. Alleen al de zonneproducten geven een zeer hoog gecombineerde UVA en UVB bescherming en zijn goed bevonden door de strenge instantie FDA. PCA Skin is goedgekeurd door de Skin Cancer Foundation.

Ervaar jouw FAIMS moment… maak vandaag nog een afspraak!

Online afspraak maken