faims-pascaud

De Pascaud producten worden door Mardge Pascaud met een team van specialisten in eigen laboratorium ontwikkeld. De producten zijn puur, zuiver en van de hoogste kwaliteit. Het Pascaud concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. Pascaud biedt een effectief huidverjongingsprogramma dat bestaat uit:

Cosmeceuticals producten voor thuisgebruik:

Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking, voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden.

Nutriceuticals voor een mooie huid van binnenuit:

De Pascaud voedingssupplementen zijn van farmaceutische kwaliteit. Deze natuur zuivere supplementen helpen de huidconditie aanzienlijk te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

Behandelingen in de praktijk:

Deze kunnen ingezet worden voor het corrigeren van rimpels, lifting en versteviging van uw huid, verfijning van de structuur en voor het verwijderen van pigmentvlekjes. Kortom met de behandelingen van Pascaud kan er preventief gewerkt worden tegen veroudering, kan uw huidconditie worden geoptimaliseerd en kunnen bestaande problemen worden opgelost.

De Pascaud producten zijn dierproefvrij en bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen. De producten worden volgens farmaceutische richtlijnen geproduceerd onder ISO: 13485:2003, ISO9001:2000, ISO 22000 en HACCP certificering.

ISO certificering is uniek voor cosmetica

  • Productie in stofvrije ruimtes (clean room)
  • Productie in afgescheiden ruimtes om vermenging van stoffen te voorkomen
  • Quarantaine periode voorafgaand aan uitlevering producten (voedingssupplementen)
  • Herkomstregistratie van grondstoffen en eindproducten
  • Volledig gedocumenteerd kwaliteitsbewakingssysteem (van producten en fabriek)
  • Goed opgeleid personeel

Pascaud producten online bestellen

Ervaar jouw FAIMS moment… maak vandaag nog een afspraak!

Online afspraak maken