Definitief ontharen bij Huidinstituut FAIMS

Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan en alle trends op het gebied van definitief ontharen op de voet te hebben gevolgd, hebben wij heel bewust gekozen voor het Forma IPL systeem. Dit systeem beschikt over een CE medisch Classe II markering. Deze markering wordt uitsluitend afgegeven aan apparaten die volledig zijn getest op veiligheid en werking. Het Forma IPL systeem is een krachtig apparaat wat ruimschoots voldoet aan de minimale eisen om definitief te kunnen ontharen. Ontharen met het Forma IPL systeem is veilig, betrouwbaar en effectief!

Definitief ontharen is ontzettend populair: zowel onder mannen als vrouwen groeit de vraag naar een effectieve, pijnloze manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen. Intense Pulsed Light is een innovatieve, veilige en efficiënte ontharingstechniek die veelvuldig wordt toegepast tijdens medische en cosmetische behandelingen.

Omdat er voldoende pigment in het haar aanwezig moet zijn is IPL vooral geschikt voor mensen met donkere haren op een lichte huid.

Pigmentloze haren zoals blonde en grijze absorberen onvoldoende licht waardoor het haarzakje niet definitief vernietigd wordt. Gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig voor een goed resultaat, dit kan verschillen per behandelend gebied.

Nooit meer harsen, scheren of knippen van het overtollige haar. Geen stoppels, ingegroeide haren, irritatie van harsen, scheren of epileren! Uiteindelijk bespaart u dit een hele hoop tijd en geld. Onverwachts een feestje, mooi weer of een saunabezoek? Dit is dankzij het IPL ontharen geen probleem, u loopt er tenslotte altijd verzorgd bij.

Tijdens een intake gesprek bij Huidnstituut FAIMS ontvangt u uitgebreide informatie over het IPL ontharen, een proefflits en er is tevens voldoende tijd om al uw vragen te stellen.

Bel voor een gratis intake gesprek naar 030 6364945

Oksels € 75
Bikinilijn € 79
Bikinilijn uitgebreid € 119
Bikinilijn volledig € 149
Bilnaad € 79
Onderbenen € 179
Bovenbenen € 249
Gehele benen € 399
Onderarmen € 149
Bovenarmen € 189
Armen € 330
Bovenlip € 39
Kin € 59
Bovenlip en kin € 79
Bakkebaarden € 69
Kaaklijn € 89
Buiknavel lijn € 69
Schouders € 159
Onderrug € 159
Gehele rug € 249

• Alle genoemde prijzen zijn per behandeling.
• De uiteindelijke IPL prijs is altijd afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, dit zal met u tijdens een gratis intake gesprek besproken worden.
• Bij het gelijktijdig afnemen van 2 of meer IPL behandelgebieden ontvangt u een korting van 10% over de totaalprijs.
• Voor andere behandelgebieden maken wij met u een speciale prijsafspraak.
• Mannen zijn ook van harte welkom voor IPL behandelingen, uitgezonderd voor de schaamstreek.

Harsen bij Huidinstituut FAIMS

Harsen onderbenen € 31
Harsen gehele benen € 51
Harsen bikinilijn € 21
Harsen oksels € 21
Harsen rug € 35

Ervaar jouw FAIMS moment… maak vandaag nog een afspraak!

Online afspraak maken