Pascaud DNA Treatment € 134

Een flinke boost voor de huid! De DNA Treatment is een 100% natuurlijke gezichtsbehandeling voor ontspanning, minder rimpels en een zachte huid. Door de combinatie van hoogwaardig werkstoffen en led therapie geeft deze treatment direct een prachtig resultaat. Ideaal voor de vochtarme, droge en gestreste huid.

Pascaud Marmatrix Treatment € 89

Een herstellende behandeling voor de huid. Deze treatment kalmeert, voedt en versterkt de huid. Het effect is een directe vermindering van expressielijntjes, minder roodheid, betere hydratatie en een verbetering van de spankracht van de huid.

Pascaud Professional Treatment € 104

Deze revitaliserende treatment bestaat uit een buitengewoon effectieve combinatie van retinol (vitamine A), fruitzuren, enzymen, vitamine C, vitamine E, hyaluronzuur en kaviaar. De huid ziet er weer gezond & stralend uit.

Pascaud AHA peeling € 104

Lactic acid (melkzuur) en Glycolic acid (glycolzuur) zijn bekende peelende stoffen. Ze behoren tot de groep Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) die ook wel fruitzuren worden genoemd. Uitermate geschikt voor het verfijnen van de structuur, pigmentvlekken rokershuid, fijne lijntjes en voor een onzuivere huid. Deze Pascaud AHA peelings kennen verschillende concentraties die afgestemd worden op het huidtype en de huidconditie.

PCA Peel®
Hydroquinone Free € 124

Deze vernieuwde behandeling verzacht het huidoppervlak, voorkomt pigmentatie en geeft een frisse uitstraling. Tevens helpt het tegen huidirritatie, vermindert talgproductie en verzacht lijntjes en rimpels zodat de huid een betere structuur krijgt. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid.

PCA Skin Sensi Peel® € 124

Deze milde formule versterkt de huid en zorgt voor een stralend uiterlijk, helpt tegen UV beschadiging en andere soorten huidverkleuring. Deze meervoudige behandeling voorkomt ontstekingen, acne en bestrijdt bacteriën, hierdoor ook uitstekend geschikt voor rosacea.

PCA Skin Ultra Peel® I € 124

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de droge en oudere huid plus de huid die door de menopauze veranderd is. Gaat huidverkleuring tegen, behandelt fijne lijntjes, rimpels en acne, kortom het resultaat is een vollere en gehydrateerde zachte huid.

PCA Skin
Ultra Peel Forte® € 124

Voor de sterke huid met diepere rimpels, UV beschadiging en acne littekens is deze diepere en actievere peeling uitermate geschikt. De huid voelt weer zacht aan, ziet er fris en gehydrateerd uit en tevens wordt de huidstructuur verbeterd.

Ervaar jouw FAIMS moment… maak vandaag nog een afspraak!

Online afspraak maken